Englezii ăştia.

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Mi s-a parut cel mai genial banc ever. Ceva mai tampit de atat n-am citit. Enjoy.

O profesoara din Anglia cauta cazare in Elvetia. L-a rugat pe directorul scolii din oras s-o ajute sa caute un apartament potrivit. Gasind ceea ce cauta, femeia s-a intors la Londra, sa-si aduca hainele. Si-a amintit ca nu vazuse baia din apartament, sau, asa cum o numea ea, W.C.-ul. I-a scris directorului scolii sa-l intrebe daca exista un WC in apartament sau in afara acestuia.
Directorul, necunoscind expresia englezeasca, era foarte dezorientat si se tot intreba la ce se referise profesoara, fara sa se gindeasca nici o clipa ca era vorba despre baie. Pina la urma, acesta i-a cerut sfatul preotului. Cei doi au ajuns la concluzia ca femeia se referise la Wayside Chapel. Dupa citeva zile, profesoara a primit urmatoarea scrisoare:
“Draga doamna, WC-ul se afla la 14 km distanta fata de casa, in inima unei paduri superbe. Poate gazdui 150 de persoane si e deschis martea, joia si simbata.
Unii oameni isi aduc mincarea cu ei si petrec o zi intrega acolo, Joia se cinta la orga. Acustica e foarte buna. Pina si cel mai slab sunet poate fi auzit de toata lumea. Ar fi interesant de spus ca fiica mea l-a cunoscut pe sotul ei la WC. Acum stringem bani ca sa tapisam scaunele. Consideram ca acest lucru e necesar, dat fiind faptul ca scaunele actuale au gauri in ele.
Sotia mea, find intr-o stare delicata , nu poate merge la WC in mod constant. Ultima oara, a fost acum sase luni. Fireste, ea sufera cumplit fiindca nu poate merge mai des.
Acum inchei spunindu-va ca as dori sa va simtiti cit mai bine la noi. Sunt dispus sa va pastrez un loc, fie in fata , fie linga usa principala, cum preferati."


P.S. Imaginea nu are legatura cu titlul postului.

0 zumzete.:

Trimiteți un comentariu