Eu nu plec din cutiuta ta de sentimente.

sâmbătă, 17 aprilie 2010
Acum doua zile, Lina m-a facut sa constientizez ceva. Stati linistiti, nu-i nimic de rau, pentru cateva persoane, bineinteles. Treaba e subiectiva. La un moment dat imi zice ca nu prea vorbesc despre El, nu povestesc, nu dau detalii, parca as tine totul pentru mine. Normal ca atunci am facut conexiunile cu ce citisem, de curand, pe un site de astrologie. Nu cred ca are rost sa citez textul, pentru ca, cel mai probabil, nici nu o sa va aruncati ochii pe el. Sunt convinsa ca multi dintre voi nu cred in horoscop. Ceea ce nu e condamnabil, ba chiar deloc. Iar eu pe unii ii inteleg, pentru ca la 6, 7 miliarde de oamenii e imposibil sa existe doar 12 tipologii umane. Insa, cum mie, in mare parte mi se potrivesc caracteristicile zodiei mele (gemeni), nu-mi ramane decat sa am convingerea ca nu e doar imaginatia unor persoane ce se cred astrologi.
Intorcandu-ma la ideea principala a postului. Recunosc, pana sa-mi zica Lina cele mai sus precizate, sus de tot, nu acordasem atentie acetui fapt. Insa "lucrurile", s-au accentuat ieri, cand o alta persoana a remarcat ca nu vorbesc cu o pasiune covarsitoare, genul acela de sentiment ce sta la granita dintre adoratie si nesuferinta. Daca e sa ma intrebati pe mine, amandoua au dreptate. Insa, pasiunea, in viziunea unui chip adolescentin, ca al meu, e un sentiment greu de controlat, ce inevitabil duce la ura. Asa ca ma voi rezuma sa spun ca nu vreau sa fiu altruista cand vine vorba de El.
Multi dintre voi, sunteti tentati sa priviti partea negativa - care senzational, nici nu exista - a postului. Cum probabil, o va face si El. Da, imi citeste blogul.
Dar eu nu vad situatia asa, in niciun caz. Probabil, nu cunoasteti sentimentul de : "Nu vreau sa-mi impart cu nimeni fericirea.". Ok, atunci pot declara, ca de ceva vreme, El e ceea ce se poate spune fericire. :)

Este un lucru serios atunci cand Gemenii incep sa aiba rabdare, sa faca compromisuri si sa gaseasca scuze pentru orice defect al partenerului.

1 zumzete.:

{ Mihai Paun } at: 12 mai 2010 la 17:59 spunea...

Nu pot comenta nimic la postul asta, dar m-a facut sa zambesc si pentru asta am sa las la randul meu un zambet :)

Trimiteți un comentariu