Cronicile unei Queen D. moderne.

duminică, 21 februarie 2010
Dragii mei, azi a fost zi de "bal". Cum era normal, Queen D. si-a pus pantofiorii frumusei si-a plecat spre locatie la ora 10 : 30 P.M. Pana sa ajunga la locatie, a trecut sa-si bea cafeaua, dar nu in orice local ci in cel pe care mult il uraste. Ironia sortii, nu ? Dupa ce si-a baut cafeaua si-a ajuns la bal, cu pantofiorii putin murdari de la noroiul de afara, a intrat voioasa in "sala dansului".
Insa, intrebarea vine asa : De ajuns, intelegem, a ajuns, dar cum a plecat ?!
Dezamagita rau. Viata cu balurile e nasoala mai copii. O eterna plictiseala, pusa intr-o sticla de cola si rulata intr-o tigara, iar apoi servita la fiecare in parte. Lumea regala parca era o harta cu bisericute, fiecare in partea lui, discutand ce rochie si-a mai cumparat X sau ce freza tampita si-a "tras" Y. Dupa cum era de asteptat, la bal, Queen D. n-a dat de print, nu ca s-ar fi asteptat sa-l intalneasca acolo, caci el dormea acasa, nu ca ea "mititica", colindand. Queen D. stia ca printul sta acasa, dar totusi s-a incapatanat.
Pe ideea : E-i si ce ?! El doarme, eu ma duc sa-mi gasesc un print disponibil si plin de viata, prea multa diplomatie si rabdare cu sortitul meu strica. Normal ca n-a mers aceasta deviza si sarmana s-a vazut intr-o caleasca, reprezentata de un taxi, mergand spre palatul ei, de indata ce posomoratul ceas a batut aproape ora 12 A.M.
Concluzia o trageti singuri.
Nu-i asa ca mai bine statea acasa, sperand ca printul s-o viseze ?! Asta era si opinia mea.

Noapte buna. :)

P.S. Melodia asta ma inspira rau, imi vine sa ma urc pe birou din cauza ei, e ca si as aveau-o in sange. As tipa, pur si simplu. Vreau sa ma manifest si sa spun ca semanam in toate felurile in care suntem diferiti de ceilalti. Sometimes, I can be wild.

P.S2. Yesterday, I received your sign, 10x.

http://www.youtube.com/watch?v=1bVYgYW6410&feature=related

5 zumzete.:

A.M.S. at: 21 februarie 2010 la 20:47 spunea...

Pacat pentru acea seara... Nu a fost cum sperai, nu a aparut printul. Capul sus, sunt sigura ca urmatoarea va fi reusita :)

Anonim at: 23 februarie 2010 la 16:06 spunea...

Probabil nu ai fost destul de curva... si nu incerc sa jignesc pe nimeni spunand asta, dar e un fapt cunoscut ca numai femeile cu o atitudine mai relaxata asupra vietii si a propriilor orientari sexuale pot iesi in evidenta in aranjamente de genul cluburilor.

Am destule prietene care fac asta... si le merge. Sau poate, ti-e frica sa nu iti placa?

{ Ioana. } at: 23 februarie 2010 la 16:34 spunea...

Hmm. Interesant ce spui si asta prin faptul ca doar tipele fara anumite complexe pot avea astfel de 'aranjamente', cum le spui tu.
Insa la mine problema nu e frica sau un fel de inferioritate pe care as putea s-o simt. E doar faptul ca eu nu caut asta, ceea ce poate parea destul de ciudat pentru majoritatea persoanelor de varsta mea sau mai mari. :)
Fapt dovedit, parerea ta. Momentan sunt mica (nu ca atunci cand am sa fiu 'mare', o sa am astfel de planuri) si mandria fata de sine ma impiedica sa umblu prin cearceafuri.

Anonim at: 24 februarie 2010 la 10:04 spunea...

Pacat... ai fi gustat o parte a vietii pe care nu multe o accepta.

{ Ioana. } at: 24 februarie 2010 la 14:52 spunea...

Nu ma plang, eu vreau sa fie in felul asta. :d

Trimiteți un comentariu